FI

EkoFin tuottaa ja myy Aasian markkinoille suunnattuja koulutussisältöisiä matkailukonsepteja. EkoFin toimii tällä hetkellä pääasiassa Lahden seudulla.

Tarjooma asiakkaalle
Laajan yhteistyöverkostonsa kanssa EkoFin tarjoaa asiakkailleen mielenkiintoisia ja monipuolisia kokonaisuuksia. Lapsille ja nuorille suunnattuja tuotteita ovat leirikoulut ja opintojaksot Suomessa, ja opetus painottuu ympäristökasvatukseen. Lisäksi tarjonnassa ovat mm. opettajille suunnatut kurssit ja tekniset vierailut. Yhteistyöverkoston kumppaneilleen EkoFin tarjoaa helpon väylän Aasian, erityisesti Kiinan, koulutusmatkailun markkinoille.

Kumppanina koulutusmatkailun ekosysteemin rakentamisessa
EkoFin on rakentanut onnistuneesti matkailu- ja koulutusalan toimijoiden konsortiomallin ja on mukana rakentamassa yhdessä asiantuntijaverkostonsa kanssa kokonaisvaltaista koulutusmatkailun alueellista ekosysteemiä. Jos haluat lähteä rakentamaan alueellista mallia, joka tukee positiivista kehitystä ja tuo alueelle uudenlaista matkailua, ota yhteyttä. Me kerromme miten pääset alkuun!

Etsimme verkostoomme kouluja ja lukioita!
Jos edustat koulua, tai esimerkiksi kuntaa, ja sinua kiinnostaa kansainvälinen toiminta, joka elävöittää koulun ja alueen toimintaa, ota yhteyttä. Toimintamallimme rakentuu niin, ettei kv-toiminta rasita koulun henkilökunnan arkea samoin kuin perinteinen ystävyyskoulumalli.

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää!
info (a) ekofin.fi

Scroll to top